Avril Lavigne Balkan
Prethodni forum o Avril je uništen. Otvorili smo novi, i samo vaš klik na register može pomoći.

Join the forum, it's quick and easy

Avril Lavigne Balkan
Prethodni forum o Avril je uništen. Otvorili smo novi, i samo vaš klik na register može pomoći.
Avril Lavigne Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Avril Lavigne Balkan

Welcome to Avril's Wonderland.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Going the distance/Ljubav na daljinu

+7
Bring.Me.That.Horizon
Volim Ga ♥
Snowflake.
♥Łµ©€r¤♥
Natally
MISA
Cam
11 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Going the distance/Ljubav na daljinu Sre Mar 30, 2011 6:46 pm

Cam

Cam
Administrator
Administrator

Žanr: romantična komedija
Trajanje: 102 min.
Glavne uloge:Dru Barimor (Drew Barrymore), Džastin Long (Justin Long), Kristina Eplgejt (Christina Applegate), Ron Livingston (Ron Livingston)
Scenario:Džef la Tulip (Geoff LaTulippe)
Režija:Nanet Berstin (Nanette Burstein)
Trailer:

Avrilina scena:

Glumila je samu sebe.
Going the distance/Ljubav na daljinu 5_03b210
Dru Barimor glumi Erin, čiji iskren, ali pomalo izopačen smisao za humor od samog početka šarmira Gereta (Džastin Long). Previše piva i trivijalni ritam bara dovode do doručka sledećeg jutra. Iskre koje varniče između njih uvode ih u letnju avanturu, ali ni jedno ni drugo ne veruje da to može da traje, posebno kada Erin ode poslom u San Francisko, a Geret ostane u Njujorku. Međutim, kada šestonedeljno ludiranje počne da dobija na značaju, nisu sigurni da li žele to da prekinu.

Dok su razdvojeni, Gereta prijatelji zafrkavaju zbog 24-časovne veze s "mobilnim telefonom", jer ne žele da zbog obične romanse izgube najboljeg prijatelja u piću. Za to vreme, Erinina dominantna, udata sestra Korin (Kristina Eplgejt) želi da je zaštiti i ne dozvoli joj da krene dobro poznatim putem. Uprkos savetima prijatelja i članova porodice i malobrojnim neočekivanim iskušenjima, ovaj par je pronašao nešto što se može nazvati samo jednom rečju - ljubav.

http://www.avril-balkan.com

2Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Ned Apr 10, 2011 3:56 pm

MISA

MISA
Innocence
Innocence

Super je

3Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Sre Apr 13, 2011 7:34 am

Natally

Natally
Hot
Hot

Počela sam da gledam film i posle 2 min mi je dosadio. -.- xD Nije ništa posebno. ^^

4Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Sub Apr 16, 2011 2:37 pm

♥Łµ©€r¤♥

♥Łµ©€r¤♥
Innocence
Innocence

nikad cula xD

5Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Sub Apr 16, 2011 3:41 pm

Cam

Cam
Administrator
Administrator

Ja nisam gledala,mozda pogledam kada mi bude bilo dosadno.xD

http://www.avril-balkan.com

6Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Ned Maj 22, 2011 5:58 pm

Snowflake.

Snowflake.
Hot
Hot

Možda ću pogledati, deluje mi dobar. Very Happy

7Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Sub Jun 04, 2011 5:22 pm

Volim Ga ♥

Volim Ga ♥
Innocence
Innocence

Gledala sam u kinu. Crkla sam, MNOGO dobar film ;)

8Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Pon Jun 06, 2011 1:20 pm

Bring.Me.That.Horizon

Bring.Me.That.Horizon
Innocence
Innocence

stvarno je sjajna ^^

9Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Čet Jun 30, 2011 1:25 am

xGirlx

xGirlx
Hot
Hot

Nikad cula za film,ali lepo Smile

10Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Sre Jul 13, 2011 10:35 am

Chuck

Chuck
Innocence
Innocence

Gledo sam ovaj film prije par dana, al ovu scenu uopće nisam vidio.. :/

http://www.gossipgirlcroatia.com

11Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Pet Avg 12, 2011 1:42 pm

NewYorkGirl

NewYorkGirl
She's so gone

Planirala sam da ga gledam,al nikako. xD

12Going the distance/Ljubav na daljinu Empty Re: Going the distance/Ljubav na daljinu Pon Nov 07, 2011 1:21 pm

P. Sawyer

P. Sawyer
Hot
Hot

Nisam gledala..a nikad nisam ni cula za film xD
mozda odgledam kad budem imala vremena..! Very Happy

http://oth-balkan.forumotion.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu